Gå til innhold

noen som vet?


frøken lykkelig:)

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan spise det hvis det er i god tid før best før-datoen. Denne forsiktighetsregelen er basert på at det kan utvikle seg trikiner i skinkepålegg etterhvert som det blir eldre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest isimagen

Det stemmer som hun over meg skriver, ja. Kokt skinke godt innenfor holdbarheten, og som har vært oppbevart som anbefalt - altså i kjøleskap i lukket beholder - går helt fint.

 

Jeg har kun forholdt meg til offentlige myndigheters råd for gravide: http://matportalen.no/Emner/Gravide

 

Veldig kjekk nettside!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...