Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #1 Del Skrevet 13. oktober 2010 Eller må jeg ut å handle? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #2 Del Skrevet 13. oktober 2010 Jada, jeg gjør i allefall det. Men er desto rausere med smøret:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #3 Del Skrevet 13. oktober 2010 Nei. Og til deg over her: hvorfor i all verden bruke ekstra mager melk hvis man likevel må spe på ekstra med smør? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #4 Del Skrevet 13. oktober 2010 Det går vel kanskje. Men jeg ville brukt H-melk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #5 Del Skrevet 13. oktober 2010 Det går helt fint Du trenger ikke bruke mer smør heller bare lag det slik du pleier. Men alle sauser blir best med helmelk. Det har min mor lært meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #6 Del Skrevet 13. oktober 2010 Jeg er helt enig!!! H-melk er desidert best til sauser!! Alt annet smaker vann synes jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2010 #7 Del Skrevet 13. oktober 2010 Hvitsausen min lages ikke uten smør, tar gjerne i mot tips om andre lager den på annet vis. Ang rausere med smøret: hvis jeg ikke har annet enn ekstra lett melk er jeg rausere, ellers bruker jeg H-melk. Trodde det sa seg selv når jeg svarte en dame som ellers hadde vurderete å gå ut og handle inn annen melk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå