Gå til innhold

Går det greit å bruke ekstra lettmelk når man lager sausen i fiskegratengen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei. Og til deg over her: hvorfor i all verden bruke ekstra mager melk hvis man likevel må spe på ekstra med smør?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går helt fint :) Du trenger ikke bruke mer smør heller :) bare lag det slik du pleier.

 

Men alle sauser blir best med helmelk. Det har min mor lært meg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvitsausen min lages ikke uten smør, tar gjerne i mot tips om andre lager den på annet vis.

 

Ang rausere med smøret: hvis jeg ikke har annet enn ekstra lett melk er jeg rausere, ellers bruker jeg H-melk. Trodde det sa seg selv når jeg svarte en dame som ellers hadde vurderete å gå ut og handle inn annen melk...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...