Gå til innhold

Sikkert teit spørsmål, siden det visst er "livretten" til alle; men hvordan lager man Taco?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjøttdeig m tacokrydder og litt vann stekes i panna. Kutt opp agurk, paprika, ha maiskorn i en skål, rømme og ost. Serveres med tacoskjell, varme tortillas eller nachos. Og Voila ;D Bruker å gjøre den litt ekstra sunn ved å bytte til grove wraps, og kyllingfilet. Kan bytte ut rømme med mager kesam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og ikke minst avocado. Noen liker guacamole i stedet, men vi gidder ikke å lage (og den du kjøper smaker høgg) så vi bare kutter opp avocado naturell og har det ved siden av i tillegg. Dødsdigg. =D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tror hovedpoenget med taco er at du hiver på akkurat det du vil. Vi kan ha epler, løk, kinakål, mais, ananas, paprika, agurk, ost, salsa, bønner, you name it. Er det noen grønsaker du liker - sleng det på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flaska med sterkt krydret tacosaus må for all del ikke glemmes! Det blir nokså tamt uten. Den finnes i variantene mild, medium og sterk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og den aller beste sausen/krydderet heter Santa Maria!

 

Du kan også lage kjøttdeig m tacopulver, og legge det i lefser. Kutt opp ost eller jalapeno og strø over. Rull de sammen og legg på skiver av ost på toppen. 5 min i ovnen på 200 grader til osten har smeltet. Masse saus på toppen. Ha gjerne salat ved siden av. Knallgodt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...