Gå til innhold

Lite foster


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Etter ultralyd i uke 8 ser legen at fosteret er mindre enn forventet, men hjertet slår. Terminen er litt usikker, men ikke mye så fosteret er nok litt mindre enn det burde vært.

Er det noen som har opplevd noe tilsvarende? Hvordan gikk det? Er ganske bekymret nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

syns ikke du skal bekymre deg for dette ennå... vent til senere ul.. fosteret er så lite ennå,og det skal godt gjøres å måle dette nøyaktig ennå

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være du er kortere enn anntatt, det kan være at ul apparatet var dårlig, og det kan være at ting ikke var som det skal.

 

Søsteren min har opplevd at fosteret ikek vokste normalt, det var for lite i uke 8 hjertet, men hjertet banket. Det endte med SA. Neste graviditet fantlegen et for lite foster igjen (dette var hos gynekolog privart et dyrt sted), hun gikk og ventet på at hun skulle begynne å blø, tilslutt tok hun ul og der var det tvillinger i riktig størrelse. Den gangen var det noe galt med UL.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva mener du det skal være? Og hva sa ul det var??

 

Kan være stor forskjell på ul på f.x. 7+2 og 8+1, men det er ikke store forskjellen i "unnfangelsessammenhengen"... (pga lengden egget/sædcellene kan leve, når egget ble befruktet og når egget festet seg. Kan variere veldig!!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...