Gå til innhold

Verksted i sverige?


rødt&blått

Anbefalte innlegg

Har hørt det er mye å spare på å få unna verkstedsarbeid i sverige.. Noen med gode erfaringer og tips til verksted i nærhet til strømstad?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi hadde Volvo før og utførte en del servicer i Sverige. Bare gode erfaringer og masse og spare. De ble til tider overrasket over hvor mye vi kostet på en "verdiløs" bil :o) Bilen var verdt kanskje 20 000 i sverige og 100 000 her..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest amandine

Vi kjører SAAB og reiser til Sverige om det passer sånn. (Bor på vestlandet, men legger gjerne service i forbindelse m Osloturer). Opplever ca halv pris og veldig enkelt om du har ordnet papirer og sånt på forhånd så det ligger klart ved grensen. Hør med verkstedet så hjelper de deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har også fikset bilen i Sverige, valgte merkeverksted da (først Opel så Mazda). Superfornøyd! Veldig god service og lave priser! :o) Men ikke behøvd å levere noen papirer, kun levert serviceheftet til bilen hos forhandleren, så vi får "stempler"... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grensen er vel på 3.000 om du er ute av landet i under 24 timer og 6.000 om du er ute av landet i 24 timer eller mer..

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt bilen på verksted i Sverige en gang med billigere resultat. Har sjekket flere ganger med forskjellige biler, og opptil flere ganger har norske merkeverksteder vært rimeligere. Hvis man ser litt praktisk på det, evnt trekker fra tapt arbeidsinntekt ved å ta en dag fri, bensinutgifter etc så kan man faktisk tape på det. Jeg hadde hytte på stedet verkstedet var og tok servicen i en ferie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...