Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2010 #1 Skrevet 5. oktober 2010 Gikk igjennom mine applications nå på facebook, så ser jeg at typen min enda har dating application sin på facebook, som vi begge brukte når vi møtte hverandre!!! Har man den er man automatisk med på dating siden og nå er jeg døds paranoid!!!
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2010 #2 Skrevet 5. oktober 2010 Han har helt sikkert bare glemt å fjerne den
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2010 #3 Skrevet 5. oktober 2010 HAN må vite han har den for med den får man jo mail med enagng noen klikker på ham eller sånnt...!! Og det gjør dem sikkert..!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå