Potetstappe Skrevet 15. september 2010 #1 Del Skrevet 15. september 2010 Tenkte å ha det til middag imorgen, vanligvis er det bretagne eller bernaisesaus vi bruker til, men jeg er såå lei av det! Dessuten elsker jeg saus og har lyst å prøve noe nytt! Så hvis du har en spennende oppskrift vil jeg gjerne ha den;) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 15. september 2010 #2 Del Skrevet 15. september 2010 Peppersaus, karrisaus, soppsaus, Tikka Masala, salsa, sweet and sour-saus, appelsinsaus og andre sauser jeg ikke kan komme på i farta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tommage♀♂ Skrevet 15. september 2010 #3 Del Skrevet 15. september 2010 Jeg pleier å steke rødløk, paprika, sukekrerter og babymais, så har jeg salt, pepper, soyasaus og litt søt soyasaus over. Steker i skyen fra kyllingfiletene da, med litt ekstra smør i. For fyldigere saus kan du helle fløte over og koke inn det siste minuttet. Ellers er det godt å steke løk og sopp også, og helle fløte over. Mmmmm... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 15. september 2010 #4 Del Skrevet 15. september 2010 Jeg bruker mye forskjellig. Det jeg laget sist var en paprikasaus. 120 gram paprika i terninger 60 g mel 60 gram soft margarin 1 l kjøttkraft 1 dl fløte salt pepper Stek paprikaen til den er blank/mør. Ha på melet og bland inn. Ha på kraften og kok i ca.15 min. Kjør det med stavmikser. Ha i fløte og krydder og kjør den litt mer med stavmikseren. Dette er en stor oppskrift så del den opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå