Gå til innhold

Hva slags saus bruker dere til kyllingfilet?


Potetstappe

Anbefalte innlegg

Tenkte å ha det til middag imorgen, vanligvis er det bretagne eller bernaisesaus vi bruker til, men jeg er såå lei av det! Dessuten elsker jeg saus og har lyst å prøve noe nytt! Så hvis du har en spennende oppskrift vil jeg gjerne ha den;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å steke rødløk, paprika, sukekrerter og babymais, så har jeg salt, pepper, soyasaus og litt søt soyasaus over. Steker i skyen fra kyllingfiletene da, med litt ekstra smør i.

For fyldigere saus kan du helle fløte over og koke inn det siste minuttet.

 

Ellers er det godt å steke løk og sopp også, og helle fløte over. Mmmmm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker mye forskjellig.

 

Det jeg laget sist var en paprikasaus.

 

120 gram paprika i terninger

60 g mel

60 gram soft margarin

1 l kjøttkraft

1 dl fløte

salt

pepper

 

Stek paprikaen til den er blank/mør. Ha på melet og bland inn. Ha på kraften og kok i ca.15 min. Kjør det med stavmikser.

Ha i fløte og krydder og kjør den litt mer med stavmikseren.

 

Dette er en stor oppskrift så del den opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...