maeve er tobarnsmamma<3 Skrevet 15. september 2010 #1 Del Skrevet 15. september 2010 Skal lage til et tapasbord med ca 70-80 personer og prøver å tenke hvor mye jeg må kjøpe inn :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HippieChic Skrevet 15. september 2010 #2 Del Skrevet 15. september 2010 Vet ikke... en det lønner seg å kjøpe skikkelig kjøttdeig, altså en som ikke er spedd ut med for mye vann. (som de vi kjøper vakuumpakket i butikken, full av vann og salt..kjøp ev karbonadedeig) :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Villa Perlesukker Skrevet 15. september 2010 #3 Del Skrevet 15. september 2010 Hehe det kommer jo an på hvor store du vil ha bollene;) Jeg bruker å ha mine kjøttboller ca 60 g. Noen ganger mindre men jeg har egg og moset kavring i. Husk at man alltid lager for mye mat så det er bedre å ta litt mindre om du ikke vil spise kjøttboller i en uke etterpå hehe Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg & to små vampyrer Skrevet 15. september 2010 #4 Del Skrevet 15. september 2010 Kjøttboller går det vel mye av... Men det spørs jo litt på hvor mye annet du skal ha ved siden av også. Jeg bruker karbonadedeig og bruker 4 pakker på 10 personer... Ok, da er det endel igjen etterpå og alle er veldig glad i kjøttboller og det er ikke sååå mye annet ved siden av da.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
maeve er tobarnsmamma<3 Skrevet 15. september 2010 Forfatter #5 Del Skrevet 15. september 2010 Hehe,ja det spørs jo selvsagt hvor store de lages da! Kan jo lage én kjøttbolle av én pakke kjøttdeig og da Litt usikker på hvor mye forskjellig det skal være på tapasbordet, det er sånn at gjestene tar med seg et par ting hver. Men kjøttboller pleier å være populært! Noen forslag til hva jeg kan blande inn i dem da? Tidligere har det blitt hvitløk,soltørka tomat,friske urter..av og til litt fetaost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg & to små vampyrer Skrevet 15. september 2010 #6 Del Skrevet 15. september 2010 Oliven er alltid populært... Marinerte artisjokker i honning og sitron er deilig syns jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå