Gå til innhold

Hvorfor sier man at man er i "lykkelige omstendigheter"?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg trodde det var et uttrykk man brukte før 1960. Har ikke hørt noen bruke det uttrykket annet enn på spøk. - Men omstendighetene er lykkelig for de fleste. Selv om svangerskapet er jævlig, fører det til noe flott. Noe man har ønsket seg og ser fram til...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok. Siden ikke alle er glad for å bli gravide så må resten av oss ta hensyn til dem og forholde oss likegyldige til graviditet? Uansett hva den vordende mor måtte føle, så er det en lykke for verden hver gang et liv blir skapt. At ikke alle barn ønskes velkommen, er trist.

Klarer du virkelig ikke å forstå hvorfor man sier i lykkelige omstendigheter? Mener du at man skal slutte å si det siden noen ikke er glad for å bli gravide? Du er rar...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En som ønsker å ta abort, pleier vel neppe å si selv at den er i lykkelig omstendigheter. De som vet at noen skal få utført en abort, bruker vel heller ikke termen lykkelige omstendigheter om det svangerskapet. Uttrykket er nok forbeholdt de som er lykkelige for omstendighetene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De som sier at de er i lykkelige omstendigheter er jo i det da! Tipper at de som ikke er glad for graviditeten ikke går rundt å sier det.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...