Gå til innhold

Troll eller Reima?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvor gammelt er barnet? Jeg syns ikke at reima er bra til barn over 3-4 år pga av at jeg ikke syns at dressen er slitesterk nok.

 

Men reima er knall til små barn pga av passformen.

 

Ellers så er ticet to heaven en knalldress pga av at den tåler ALT! Men er igjen litt stivere enn feks reima og troll. Samme med Lego sin. Den tåler også alt og er ektremt slitesterk, men passer best for unger som er 3-4 og eldre pga av den er stivere enn reima og troll..

 

Troll er en mye mere slitesterk dress enn reima men det som er dritt med troll er den løse ulldressen inni. Gpår barnet i barnehage så skal de lære og ta på klærne selv og det er ikke lett når du har en dress med løst for..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Troll er helt klart suveren. Har ticket og reima som oveddress til ungene nå, de har hatt tidligere både hatt reima og troll. Skulel hatt troll igjen, men det kom en reima dress i gave fra bestemor, og da takker vi pent, og er glad for at vi slipper å kjøpe den selv. Er jo ikke helt fanatisk på dresser heller. Men førstevalget er helt klart troll.

 

 

Ullforet er forøvrig ikke løst, det er festet med knapper, men er ikke festet så veldig bra. Man kan også ta på foret for seg selv, og ta på dressen etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...