Gå til innhold

Fra å spise alt til å bli kresen...


rima

Anbefalte innlegg

Lillebror har måket innpå med alt av mat som har vært satt foran han. Den siste uka er han mer skeptisk. Kun leverpostei er bra nok på skiva. Grøten er ikke noe særlig lenger da jeg skiftet fra fullkorn eple til fullkorn frukt. Kjøttboller er ut, kjøttkaker er ut, fisk er ut, blomkål er ut, potet er definitivt ut. Uææææ! Ikkeno er bra nok.

 

Skal jo sies at har er småsyk nå da, men dette var også før forkjølelsen kom.

 

Flere som har snudd i matveien? Regner med det snur tilbake igjen etterhvert. Alt pleier jo gå i perioder, så jeg satser på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her og er det litt ymse med hva han spiser om dagen. Brokkoli som han har vært så glad i havner på gulvet. Og det han spiser masse av en dag, rører han ikke neste dag. Men når han først får noe han virkelig liker, så håver han innpå. Og i barnehagen er han visst riktig storspiser, og om det er tomt hos han så er det visstnok like greit å forsyne seg litt av sidemannen, hehe.

Satser på at han er tilbake som altspisende etterhvert :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn er det her også. Lille tryll som gaflet i seg alt, er nå blitt ganske nøye med hva hun putter i munnen. Dvs.. hun putter alt i munn, men det meste kommer ut igjen og havner på gulvet, grist ut på stolen eller knødd inni handa ;oP

 

Det eneste som stort sett alltid er en slager er pølse, fiskekaker, grøt, og skive med prim...

 

De er vel kanskje inni en litt sær fase...? Fortsetter iallefall å tilby poteter og gullerøtter i håp om at det skal smake igjen snart :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...