Gå til innhold

Lager du en pizza du får skryt for?


Nye tider

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jepp:-)

Denne er nydelig!

 

Italiensk pizza:

275 gr hvetemel

1/2 ts salt

1 ts gjær

175 ml varmt vann

2 ss olivenolje

 

(noen ganger lager jeg 1,5 deig, da blir bunnen litt tykkere:-))

 

Tomatsaus:

hermetiske tomater

tomatpure

løk

hvitløk

basilikum

origano

olivenolje

 

(eller kjøp et ferdig glass:-))

 

Fyll:

serranoskinke (eller annen spekeskinke)

ost

ananas

 

evt: smårettsbacon, pepperonni eller annet:-)

 

hever deigen min 30 min.....

 

ha i smurt langpanne.

 

husk ta på osten før fyllet!!!

 

stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 20 - 25 min.

 

namnam:-)

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lager tynn italiensk bunn med tipo 00-mel og lite gjær (lager ellers etter hodet).

 

Pizzasaus (lager etter hodet), du kan bruke glass.

 

Blåmuggost (legges nederst), rødløk, oliven, serranoskinke (øverst) og ruccola på toppen når den er ferdigstekt. Alt av toppinger legges oppå osten, hvis ikke koker det bare.

 

Steker på sterk varme i kortere tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pizzabunnen lager jeg glutenfri.

 

Hemmligheten med toppingen er å ha på et tynt lag med pizzasaus og så osten.

Resten kommer oppå dette.

Altså ikke osten til sist så det blir et hardt lokk over det grønne som da igjen blir kokt istedenfor stekt.

 

Av topping bruker jeg marinert kylling, vårløk/purre, champignon, Peppes hvitløkskjøttboller og gjerne litt soltørkede tomater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...