Nye tider Skrevet 30. august 2010 #1 Del Skrevet 30. august 2010 I såfall: lyst til å dele den med meg? Har lyst til å servere en pizza som er en sikker vinner:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tine0810 Skrevet 30. august 2010 #2 Del Skrevet 30. august 2010 Jepp:-) Denne er nydelig! Italiensk pizza: 275 gr hvetemel 1/2 ts salt 1 ts gjær 175 ml varmt vann 2 ss olivenolje (noen ganger lager jeg 1,5 deig, da blir bunnen litt tykkere:-)) Tomatsaus: hermetiske tomater tomatpure løk hvitløk basilikum origano olivenolje (eller kjøp et ferdig glass:-)) Fyll: serranoskinke (eller annen spekeskinke) ost ananas evt: smårettsbacon, pepperonni eller annet:-) hever deigen min 30 min..... ha i smurt langpanne. husk ta på osten før fyllet!!! stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 20 - 25 min. namnam:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mom2Two Skrevet 30. august 2010 #3 Del Skrevet 30. august 2010 Lager tynn italiensk bunn med tipo 00-mel og lite gjær (lager ellers etter hodet). Pizzasaus (lager etter hodet), du kan bruke glass. Blåmuggost (legges nederst), rødløk, oliven, serranoskinke (øverst) og ruccola på toppen når den er ferdigstekt. Alt av toppinger legges oppå osten, hvis ikke koker det bare. Steker på sterk varme i kortere tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nye tider Skrevet 30. august 2010 Forfatter #4 Del Skrevet 30. august 2010 Kult! Takk! -) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
It's all about me Skrevet 30. august 2010 #5 Del Skrevet 30. august 2010 Pizzabunnen lager jeg glutenfri. Hemmligheten med toppingen er å ha på et tynt lag med pizzasaus og så osten. Resten kommer oppå dette. Altså ikke osten til sist så det blir et hardt lokk over det grønne som da igjen blir kokt istedenfor stekt. Av topping bruker jeg marinert kylling, vårløk/purre, champignon, Peppes hvitløkskjøttboller og gjerne litt soltørkede tomater. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tine0810 Skrevet 3. september 2010 #6 Del Skrevet 3. september 2010 Ble du fornøyd? Håper det:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå