Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #1 Del Skrevet 27. august 2010 Jeg koker ikke Fårikål og lager ikke indiskmat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #2 Del Skrevet 27. august 2010 Nei, jeg elsker indisk og fårikål og lager det så ofte jeg kan.. hvorfor skulle jeg ikke laget det? Jeg har kjøkkenvinduer og vifte og alt. Og ikke minst; det lukter jo godt:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #3 Del Skrevet 27. august 2010 Hvalbiff, er det desidert verste jeg vet, både når det gjelder smak og lukt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #4 Del Skrevet 27. august 2010 Det luker kjempe godt, men lukta sitter så lange i huset. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #5 Del Skrevet 27. august 2010 Nei, har nettopp spist potetball med saltkjøtt, saltsaus og kålrabistappe. Kjøttet kokes i timesvis og det lukter bestemorbolig her.. For ikke å snakke om hvordan det skal lukte i dobbeltsenga i natt når vi begge skal fordøye herligheten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #6 Del Skrevet 27. august 2010 Hehe:-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2010 #7 Del Skrevet 27. august 2010 Tidlig i graviditeten tålte jeg ikke stanken av stekt mat, spesielt kjøttdeig. Og hvertfall ikke hvitløk! Nå begynner det å komme seg litt, jeg kan hvertfall lage mat uten å brekke meg. Men er det noe jeg aldri lager hjemme, så er det sild. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå