Gå til innhold

Hadde dere tatt med dere 3-åringen på Toy story 3 filmen?


Melkekua +3 rosa ulldotter

Anbefalte innlegg

Jeg tror nok at hun hadde syntes at det hadde vært veldig stas, men er hun for liten?

 

Det er 7-års grense og det står som begrunnelse for aldersgrensen: "Dramatiske og intense sekvenser gjør at filmen får 7-årsgrense. Enkelte skremmende elementer gjør at filmen frarådes barn under 7 år."

 

Men er det ikke den regelen for alle filmer med 7-års grense? Er Toy story 3 mer skremmende enn andre filmer med den samme aldersgrensen?

For det er jo mange 3-åringer som ser filmer på kino med den aldersgrensen, med foreldre selfølgelig.

 

Hva synes dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er jo ikke så mye å lure på kanskje? 7-årsgrense betyr barn fra 4 år og oppover med ledsager. Du kan risikere å bli avvist i døra, men er han tøff og ikke redd ellers går det jo an å prøve?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor står det at det er fra 4 år og oppover med ledsager? Kan ikke å ha sett det noe sted? Det er ikke slik at hun absolutt skal på den. Så å prøve å lure seg forbi "vakta" som du hentyder til, er ikke noe vi gjør. Men bare lurer litt på ting fungerer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurer litt på det samme. Vi skal ta med gutten vår som er 5 år. Søsteren er 2,5 år og hun liker også disse filmene. Men denne er visst skumlere enn de to første. Så mulig at det blir for skummelt for henne..

 

Dumt å betale billett og så måtte gå fordi det er for skummelt, det er bortkastede penger. Vil jo heller ikke at hun skal bli redd... :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, der ser man. Da tror jeg at vi venter et år med minstejenta. ;) Det er en jo en grunnt til at de setter aldersgrense. Dette skal jo være gøy for dem og absolutt ikke bli skremt. Men takk for informasjon! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...