Anonym bruker Skrevet 13. august 2010 #1 Del Skrevet 13. august 2010 Sånn uten vann og salt. Eller må det være renskåret kjøtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. august 2010 #2 Del Skrevet 13. august 2010 Ville nok brukt renskåret kjøtt, eller til nød karbonadedeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. august 2010 #3 Del Skrevet 13. august 2010 Ok, da bruker jeg kjøttdeigen til pizza heller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. august 2010 #4 Del Skrevet 13. august 2010 Hvorfor det 13.35? Hva er grunnen til at kjøttdeigen er dårligere enn renskåret kjøtt eller karbonadedeig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. august 2010 #5 Del Skrevet 13. august 2010 Det kan du godt gjøre, men damp den i stedet for å steke den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå