Gå til innhold

Hæ- vasker de ikke klær i barnehagen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

JA!

 

Ikke sutre for mye, foreldrene mine hadde 3 barn på under 3 år og tok med seg skittentøy og et fullt bærenett skitne tøybleier fra barnehagen hver dag. Papirbleiene var helt ubrukelige på den tida (overgangen 70-80-tallet) og kunne ikke brukes hvis du hadde snev av eksemtendens, pluss at de var så dyre at en ikke hadde råd hvis man hadde mer enn ett barn. Tenk deg å skulle få hjem bæsjebleiene i tillegg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

he he... Ja, du kommer til å få deg mange overraskelser:-)

 

Barnehager vasker ikke klær! Du må sørge for at ungen din har ekstra skift i barnehagen hver dag. Hvis h*n griser seg til, og må skifte, ja, da må du også frakte skittentøy hjem, vaske det, og sende med nytt skiftetøy neste dag. Hvis ungen din ikke er så fæl til å grise seg til, kan skiftetøy ligge i barnehagen over litt lengre tid som resever i tilfelle h*n skulle bli våt eller veldig møkkete. Stort sett henter du jo ungen i de samme klærne h*n hadde da du leverte, bare at alt er møkkete istedetfor rent, såklart, men ofte ikke så møkkete at de har vært nødt til å skifte i bhg. Nå har vel de fleste såpass mye tøy at det ikke er noe problem å kaste dagens tøy i skittenøytkurven og ta på noe nytt dagen etter (og evt sende med nytt skiftetøy også).. Hvis du ikke har det, anbefaler jeg å skaffe det, evt kjøpe billig tøy på finn til barnehagebruk.

 

Når det gjelder parkdresser er det en stor fordel å ha to stykker... Hvis ikke kan det hende du vil slite med å vaske og tørke dressen før neste barnehagedag..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...