Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #1 Del Skrevet 9. august 2010 Har kjøpt SERVERINGSKLAR scampi. Men bak på pakken står det: Tines og tørkes på papir (den er grei) Kokt scampi er ferdig til bruk, og skal bare såvidt varmes opp på slutten av koketiden for å unngå at den blir tørr eller seig i konsistensen (???? er den serveringsklar, eller skal det kokes???) Dette er kokt scampi uten skall. -skal såvidt varmes på slutten av koketiden? er jeg helt #¤% eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #2 Del Skrevet 9. august 2010 Den der var vrien altså. Står det et nummer på pakka som du kan ringe? Sånn forbruker støtte eller hva det nå heter? Syns det høres helt merkelig ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #3 Del Skrevet 9. august 2010 Den skal bare varmes opp enkelt og greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #4 Del Skrevet 9. august 2010 Hvis du skal ha det i en suppe, panne eller noe annet skal du først ha i scampien heeelt på slutten, hvis dne blir liggende i varme blir den seig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #5 Del Skrevet 9. august 2010 Seriøst? Det betyr bare at den ikke skal kokes, kun varmes opp. Så om du skal servere den for seg selv freser du den RASKT i panna før servering, eller la den ligge i suppen det siste halve minuttet før du tar suppen i serveringsfatet. Hehe, vrien liksom. Det må være en spøk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #6 Del Skrevet 9. august 2010 åååå, ja! hehe, tusen takk for svar! Synes faktisk den var litt vrien, tenkte ikke i den retningen engang, for vi skal bare frese de litt i panna og kose oss med de Men da skal jeg ikke koke de litt først, hehe klem HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå