Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #1 Del Skrevet 9. august 2010 Lasagne med salat og hjemmelagde hvitløksbaguetter! å som jeg gleder meg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #2 Del Skrevet 9. august 2010 Her blir d lavkarbomat.. Lasagne hørtes godt ut, men det inneholder så mye karbs. Tror det blir fisk og grønnsaker her. Ååh. Jaja. Kos deg =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #3 Del Skrevet 9. august 2010 Bare tull og styre på med den der lavkarbomaten:( Har selv kuttet den ut og spiser normal mat og trimmer mer, går på fjelltopper og jogger og går faktisk mer ned i vekt! På under 2 uker i sommer har jeg gått ned 5,2 kilo!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #4 Del Skrevet 9. august 2010 Kjøttboller og hjemmelaget potetmos, gulrøtter og rødbeter. Likt av hele familien:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #5 Del Skrevet 9. august 2010 Tomatsuppe med basilikum (liker sikkert ikke ungene) og egg, og pannekaker, av den grove typen. Det liker ungene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #6 Del Skrevet 9. august 2010 Kjøttkaker i brunsaus, nam nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #7 Del Skrevet 9. august 2010 kan jeg få oppskriften på hjemmelagde hvitløksbaguetter ? takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #8 Del Skrevet 9. august 2010 terteskjell med hvit saus og reker/fiskepudding og grønne erter:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #9 Del Skrevet 9. august 2010 tandoori kylling med salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #10 Del Skrevet 9. august 2010 Ingredienser 2 store baguetter. 50 g gjær 1/2 l vann 1/2 ts salt 1 ss smør eller olje 700 g hvetemel (1,2 l) Tillagning 1. Løs opp gjæren i fingervarmt vann. Tilsett salt, olje og ca 1 liter av hvetemelet. 2. Kna deigen godt. Den skal være smidig og slippe bakebollen. 3. Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse, ca 20-30 minutter. 4. Ha deigen på melet bord og kna den godt gjennom evt. med resten av melet. 5. Lag to ca 30 cm lange pølser og sett dem på smurte ovnsplater. Skjær snitt på toppen med en skarp kniv. Legg litt hvitløkssmør i snittene om du ønsker hvitløksbaguetter. 6. Sett brødene til heving til dobbel størrelse (ca 40 minutter) 7. Sett dem midt i ovnen ved 225 grader til de er lekkert gyllenbrune, ca 20-25 minutter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #11 Del Skrevet 9. august 2010 Kyllling med rødvinssaus og asparges. Og nå baker jeg banankake med de overmodne bananene mine. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #12 Del Skrevet 9. august 2010 Egenfisket strålatorsk med potet, stekt flesk, stekt løk, poteter og gulrøtter!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå