Gå til innhold

Hva skal dere ha til middag i dag? Her blir det...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her blir d lavkarbomat.. Lasagne hørtes godt ut, men det inneholder så mye karbs. Tror det blir fisk og grønnsaker her. Ååh. Jaja. Kos deg =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare tull og styre på med den der lavkarbomaten:( Har selv kuttet den ut og spiser normal mat og trimmer mer, går på fjelltopper og jogger og går faktisk mer ned i vekt! På under 2 uker i sommer har jeg gått ned 5,2 kilo!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tomatsuppe med basilikum (liker sikkert ikke ungene) og egg, og pannekaker, av den grove typen. Det liker ungene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ingredienser

2 store baguetter.

 

50 g gjær

1/2 l vann

1/2 ts salt

1 ss smør eller olje

700 g hvetemel (1,2 l)

 

 

 

 

Tillagning

1. Løs opp gjæren i fingervarmt vann. Tilsett salt, olje og ca 1 liter av hvetemelet.

2. Kna deigen godt. Den skal være smidig og slippe bakebollen.

3. Sett deigen til heving på et lunt sted til dobbel størrelse, ca 20-30 minutter.

4. Ha deigen på melet bord og kna den godt gjennom evt. med resten av melet.

5. Lag to ca 30 cm lange pølser og sett dem på smurte ovnsplater. Skjær snitt på toppen med en skarp kniv. Legg litt hvitløkssmør i snittene om du ønsker hvitløksbaguetter.

6. Sett brødene til heving til dobbel størrelse (ca 40 minutter)

7. Sett dem midt i ovnen ved 225 grader til de er lekkert gyllenbrune, ca 20-25 minutter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...