Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #1 Del Skrevet 9. august 2010 Har kjøpt euroshopper sommerskinke og er litt usikker på om den er klar til bruk eller om den må inn i ovnen noen timer... Det står ingenting på emballasjen. Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #2 Del Skrevet 9. august 2010 Men du kan da vel se forskjell på kokt og rått kjøtt vel??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #3 Del Skrevet 9. august 2010 Den har svor rundt og er inni en strømpe...ikke så lett å se. Hvis noen andre som kanskje vet svaret, isteden for bare å være frekk, kan svare, så slipper jeg å skjære den opp for å sjekke.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #4 Del Skrevet 9. august 2010 Det merker du lett ved å klemme litt på den. Er den rå er den myk og fin, og det er gjerne litt saft rundt den. Er den kokt er den fast som jo kokt kjøtt er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. august 2010 #5 Del Skrevet 9. august 2010 Takk for svar:) Jeg skar litt i den og fant ut at den var kokt:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå