Gå til innhold

Jeg lurer på om mannen min har...


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

laget en profil på Facebook, hvor han utgir seg for å være en annen... Jeg kom plutselig over noe mistenkelig på leserloggen, og jeg har konfrontert ham med det, og han reagerte veldig pussig. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å bevise at det er ham...! Faen, altså. Det er jævlig kjipt å anklage ham for noe også, når jeg ikke klarer å bevise det, samtidig som jeg virkelig tror at han har gjort det. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

opprett en ny profil du og da, og bli venner, og sjekk littt hva han driver med. hva var merkelig da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tenkt tanken, men poenget er jo at jeg har fortalt ham om mine mistanker, så jeg tror ikke han (om det er han) ville lagt til noen nye venner akkurat nå uansett... Hvis jeg skulle gjort det, så burde jeg ha gjort det før jeg konfronterte ham, men så lur var jeg ikke.

 

Det som var merkelig var at dette nye navnet plutselig dukket opp øverst på leserloggen på face da jeg var inne på hans pc (vi har hver vår), også snoka jeg litt nedover, og da kom jeg inn på den samme profilen en gang til, men da var den bare halvferdig... Hvorfor skulle han først gå inn på en halvferdig mannsprofil, og deretter gå inn på den igjen? Og så dukket det plutselig opp profiler til en haug av halvnakne damer nedover også... Han får lov å kikke på halvnakne damer og prono også, hvis han ønsker, men face er jo et sosialt nettverk. Hvis han vil se på porno eller bilder, er det andre muligheter til det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...