Gå til innhold

Hva gjør bhg deres av aktiviteter med barna?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Tenker turer i skog og mark, turer på kafeer ol.

 

Jentungen startet i bhg for 4 mnd siden snart ( har hatt ferie i fire uker nå da, hun starter på nytt etter ferie idag). Da hun startet ( dette er en fam.bhg) fikk vi beskjed om at de har faste dager til aktiviteter slik som turer i gymsalen, turer med andre fam.bhg i skog og mark annenhver Mandag, og turer på en kafe i nærheten en gang i uka. Hadde faktisk gledet meg på hennes vegne. Men frem til sommerferien gjorde de ikke noen av disse aktivitetene med de minste, siden det var midt i sovetiden deres og siden det var i innkjøringsperioden i barnehagen. Mini er to år til vinteren. Er det vanlig at de minste ikke får være med på slike aktiviteter?

Ikke at de "trenger" det, men synes det var litt rart siden vi hadde fått beskjed om det før barnehagestart. Kan jo være de gjør noe nå til høsten men..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her har de faste dager de drar på turer, men de tar småturer ellers også. Barnehagen ligger veldig bra plassert, så det er bare noen få meter før de er i skogen eller sentralt.

 

De minste barna er ikke like mye på tur, men de er på små turer støtt og stadig ser jeg. Da ikke så langt, men de beveger seg utenfor barnehagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det fast turdag en dag i uken. Da er det tur i skogen, eller til badedammen som bare er et par hundre meter unna. Noen tur på kafè er det nok ikke. Ingen i nærheten, og ikke akkurat barnehagens filosofi ;-) Ellers virker det som om de er flink til å aktivisere barna inne om været ikke tillater at de er ute (som da det var 26 blå i vinter). De er stort sett ute, da barnehagen har stort uteområde og de har fokus på fysisk aktivitet og uteliv. Som regel drar hele barnehagen på tur, men oen ganger deler de på store og små da enkelte aktiviteter passer best for de store barna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...