Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Da kom lillegullet til verden!

Recommended Posts

Guest

8 dager over ultralydterminen kom endelig gullet vårt. Han var stor og frisk! Tror kanskje terminen var litt feil. Ingenting i biologien tilsier at jeg skulle få et så stort barn.

Han kom etter 15 timer på Storken og er verdens herligste! Fødselen gikk veldig fint og jeg er fornøyd med valget om ingen medikamentell smertelindring til tross for stort barn. Nå om dagen prøver vi å bli kjent med denne litle herlige gutten. Han er veldig glad i kos og de siste to nettene har han sovet fra 02-11 med et påtvunget måltid fra hønemor ;)

Mistet en del blod under fødselen og er derfor noe redusert ennå, men det går absolutt fremover.

Svigermor kom hit fra østlandet på mandag. Tirsdag hadde jeg kynnere av ulik grad, men dette var jo ikke unormalt. Syns de noen ganger var annerledes enn de vanlige. Natten sov jeg med kynnere og våknet ca en gang i timen med vondt. Kl 05 satt det intensivt til og fra kl 06 var det 4 min mellom riene. Reiste til sykehuset kl 10.30 og ble lagt inn. Fikk akupunktur og badekar gjennom fødselsforløpet og kl 20.12 kom gullet til verden. Noe blå, men helt og holdent perfekt!

 

Dette ble skrevet i ammetåke, så hvordan dette er å lese vet jeg ikke ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest

Grunnen til at jeg nevnte svigermor var at det passet perfekt. Hun rakk akkurat å treffe barnebarnet før toget gikk torsdag formiddag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...