Gå til innhold

Hva kan vi finne på i Gøteborg?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi skal selvfølgelig en tur innom Liseberg og Haga. Men hva annet er det å finne på? Vi reiser med barn på 2,5 år og det er meldt noe regn. Vi skal være der 3 dager. Tenkte at vi kunne dra innom Nordstan den siste dagen for da er det meldt helgrått og regn. De andre dagene er det sol bak sky og regn. Trenger tips!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Var selv i Gøteborg for et par år siden, i tre dager faktisk. Ikke så veldig mye å finne på der.. Vi dro på Liseberg, og tråkka alle senterne til Nordstan. Er et av dem som har en himmelsk pastarestaurant i 2 etasje. Der må dere bare spise om dere er glad i pasta. Buffèt, spiser så mye man vil. Der var utrolig mange sorter med pasta og sauser. NAM NAM:))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Universeum skal være bra, vet ikke om kanskje småtten var litt liten, men det va masse barn der når vi var der i hvert fall:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klart det er mye å finne på der!!!!

Vi skal dit om halvannen uke og skal få med oss Liseberg, Univerum, Slottsgården som har dyrepark og aldersinndelt diger lekeplass og flere ute og inne-cafeer.

De har også Nordeuropas største innendørs lekeland, med noe for alle aldre, babyhjørne, bowling og masse gøy. Husker ikke hva lekelandet heter med det finner du lett ut ved å Google:):).

Med Gøteborgs.paketet får du fri inngang til Liseberg, Universum og gratis kollektivtrafikk, samt 2 overnattinger på hotell.

 

Dumt å ikke planlegge og sjekke ut på nett før man reiser på mini-tur til Gøteborg. Hun som skriver over her at det ikke er så mye å finne på der har nok ikke undersøkt på forhånd.

Dersom du googler "Gøteborg med barn" så får du mange treff. Har nok glemt å skrive ned alt:).

God tur!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...