Lektor Doppler med tillegg Skrevet 29. juli 2010 #1 Del Skrevet 29. juli 2010 Du har svenske aner om jeg ikke husker feil Oppskrift på god smørgåstårta? Vil ha en "klassisk" en. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante grusom master of law Skrevet 29. juli 2010 #2 Del Skrevet 29. juli 2010 Jeg bruker ingen spesiel oppskrift når jeg en sjelden gang lager smørgåstårta. Bleier å bruke skinke, rostbiff, kjøttboller, ostruller, reker, massa forskjellige grønnsaker som pynt. Leverpostei og bostongurka i ett av lagene er et must for å få den riktige smaken. Bostongurka er slik agurkmix på glass. Det blir noe ala de tre øverste på denne siden: http://www.tasteline.com/ReceptSok/sm%C3%B6rg%C3%A5st%C3%A5rta De er ganske så klassiske. Bare spør hvis du lurer på noen av ingrediensene:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 30. juli 2010 Forfatter #3 Del Skrevet 30. juli 2010 Hvor lenge kan/bør den stå? jeg skal ha den på søndag, kan jeg lage den ferdig fredag og bare pynte søndag? Har svenske aner selv, men de kommer ikke med smørgåstårta, bare smørgåsbord. Men jeg leser oppskrifter helt fint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tante grusom master of law Skrevet 30. juli 2010 #4 Del Skrevet 30. juli 2010 Kvelden før går greit, men tror fredag til søndag blir litt lenge. Jeg synes ihvertfall ikke tårtan er så god når den har stått et par dager i kjøleskap. Særlig leverposteien får dårlig smak.Jeg lager helst kaken samme dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå