Gå til innhold

Tante grusom..


Lektor Doppler med tillegg

Anbefalte innlegg

Du har svenske aner om jeg ikke husker feil

 

Oppskrift på god smørgåstårta? Vil ha en "klassisk" en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker ingen spesiel oppskrift når jeg en sjelden gang lager smørgåstårta. Bleier å bruke skinke, rostbiff, kjøttboller, ostruller, reker, massa forskjellige grønnsaker som pynt. Leverpostei og bostongurka i ett av lagene er et must for å få den riktige smaken. Bostongurka er slik agurkmix på glass. Det blir noe ala de tre øverste på denne siden:

 

http://www.tasteline.com/ReceptSok/sm%C3%B6rg%C3%A5st%C3%A5rta

 

De er ganske så klassiske. Bare spør hvis du lurer på noen av ingrediensene:)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor lenge kan/bør den stå? jeg skal ha den på søndag, kan jeg lage den ferdig fredag og bare pynte søndag?

 

Har svenske aner selv, men de kommer ikke med smørgåstårta, bare smørgåsbord. Men jeg leser oppskrifter helt fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kvelden før går greit, men tror fredag til søndag blir litt lenge. Jeg synes ihvertfall ikke tårtan er så god når den har stått et par dager i kjøleskap. Særlig leverposteien får dårlig smak.Jeg lager helst kaken samme dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...