Alva♂️♂️♂️♀️ Skrevet 29. juli 2010 #1 Del Skrevet 29. juli 2010 Var så sikker på at jeg hadde gjær jeg, men nei. Skal lage en pizzadeig som skal være tynn (Calzone), kan jeg bruke bakepulver i stede? Evt hvor mye? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Studine mevik Skrevet 29. juli 2010 #2 Del Skrevet 29. juli 2010 Ja du kan fint bruke bakepulver isteden for gjær. Du trenger helt sikkert ikke mye. Kanskje en halv teskje?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alva♂️♂️♂️♀️ Skrevet 29. juli 2010 Forfatter #3 Del Skrevet 29. juli 2010 Jeg tok i 1,5 ts jeg, og et egg, og det ble veldig bra. Sunne og gode (og hjemmelagede siden det er i vinden nå, hehe...) Calzoner. Faktisk litt stolt av meg selv :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå