Monajenten Skrevet 23. juli 2010 #1 Skrevet 23. juli 2010 Altså ikke blokkere noe, men sånn at jeg kan slå det av slik at ikke andre får opp de snapshotsene når de er på min side?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå