Mom2Two Skrevet 21. juli 2010 #2 Skrevet 21. juli 2010 Da må du klikke deg inn på profilen til denne vennen. Nederst til venstre kommer da muligheten til å "remove" eller "block":-)
*Frøken Lykkelig med ♂* Skrevet 22. juli 2010 #3 Skrevet 22. juli 2010 eller du kan gå inn på "brukerkonto" også står det "Rediger venner". her kan du slette og kose deg:-)
Gjest Filifjonka Skrevet 22. juli 2010 #4 Skrevet 22. juli 2010 Vær oppmerksom på at hvis du velger å blokkere en venn, så vil du miste muligheten til å se noe som helst av det han/hun skriver, akkurat som han/hun ikke vil kunne se noe av det du skriver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå