Anonym bruker Skrevet 15. juli 2010 #1 Del Skrevet 15. juli 2010 .. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2010 #2 Del Skrevet 15. juli 2010 Kommer an på hva det skal brukes til, synes jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2010 #3 Del Skrevet 15. juli 2010 Sikkert noe alvorlig gærnt med meg, men synes de smaker likt jeg. Spiller ingen trille hva jeg bruker av de hvertfall Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 15. juli 2010 #4 Del Skrevet 15. juli 2010 Creme Fraiche. Bruker det til omtrent alt, altså i stedet for rømme. Liker forresten ikke seterrømme, så om jeg skal ha rømme blir det lettrømme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå