Gå til innhold

Tips til fine feriestopp mellom Bergen og Lillehammer? Skal kjøre den veien neste uke, og vil gjerne ha et par stopp underveis...


Snuppa + Spire

Anbefalte innlegg

Tenkte bruke et par-tre dager på turen. Jeg er gravid i uke 32 og så har vi datteren vår på 15 mnd med oss. Så vi skal ikke ha noe høy-aktivitets ferie, men har lyst å kose oss litt underveis.

 

Noen som vet om en fin campingplass, koselig hotell, eller annet som kan være verdt å få med seg? Vurdere å cruise igjennom Hardanger, noe å se der?? Fine badeplasser??

 

Alle tips mottas med stor takk:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her kjem det an på kva veg du vel å køyre. I Kinsarvik i Hardanger har dei ein fin park som heiter Mikkelparken. Den kan anbefalast. Der er det bademoglegheiter også på Hardangertun. Køyrer du E 16 gjennom Lærdal, kan ein ta turen innom Norsk Villakssenter. Der er det også kjekt for barna. Er campingplassar og hotell begge desse plassane.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg kan på det varmaste anbefale Nythun Høyfjellstue på Fagernes (nokre km frå sentrum). Dei har fantastisk mat, super service og har vorte kåra til Norges beste spisested langs veien for få år sidan. Kongeparet budde der då dei var i Valdres i sumar - og vi feira bryllup der i vinter og var fantastisk godt fornøygd. Du finn dei på http://www.nythun.com. Dei har flott turterreng i området!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for fine tips:) Stopper gjerne både i Kinsarvik og Fagernes, begge deler ligger jo praktisk talt på veien. Mikkelrev parken så gøy ut, kanskje litt å gjøre for vesla også der. Da er det bare å krysse fingrene for sol og varme....:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...