Rosie the riveter Skrevet 14. juli 2010 #1 Del Skrevet 14. juli 2010 Jeg har to grillkyllinger liggende i kjøleskapet. Kjøpte de fordi det var salg... Er ikke den maten vi har oftest i hus, så trenger tips til hva jeg kan bruke de til. Noen tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mammaen til Isak Skrevet 14. juli 2010 #2 Del Skrevet 14. juli 2010 Jeg brukte grilla kylling i pastasalat på mandagen, det er godt! ) Jeg brukte babyspinat og bladpersille,vårløk,aromasopp,bacon og kylling Tørrstekte soppen, stekte baconet og lot det renne av på et papir. Hadde det grønne i en bolle, pluss to oppdelte avokadoer. Hadde i grillet kylling som jeg rev i biter. Kokte en pakke pasta, skylte i kaldt vann og hadde oppi. Blandet i resten og vendte alt sammen- lagde en blanding av creme fraiche- kremost og pesto som jeg hadde over. Den var lunken når vi spiste den pga at kyllingen var varm men jeg syns den var bedre kald til lunsj i går ) Kan serveres med grilla hvitløksbrød,foccia eller åssen det skrives.. og det meste egentlig, bare bruke fantasien. I kyllingsalat bruker man jo bare det man liker! Grillet kylling kan du bruke i gryter, eller dele den og varme den på grillen med ris og salat feks så har du middag raskt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blomstre Skrevet 14. juli 2010 #3 Del Skrevet 14. juli 2010 En kylling kan man vel bruke til ALT... - Varme den på grillen og servere med grilla mais, poteter og cold slaw - eller servere med poteter, gresk salat og tzatziki. - Wrap med kylling, grønsaker og guacamole - Bruke i salat/pastasalat, omelett, på pizza eller i en gryterett - Restene som pålegg på skiva Nå fikk jeg lyst på kylling til middag... :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvitrebekk Skrevet 14. juli 2010 #4 Del Skrevet 14. juli 2010 Jeg lager hjemmelaget "pytt i panne" - om jeg kan kalle det det. Jeg kjøper små poteter på glass som jeg steker i olje og hvitløk i panna. Så freser/woker jeg ulike farger paprika, stangselleri, løk, hvitløk (selvfølgelig :-)), reddiker og hva jeg ellers har av grønnsaker i kjøleskapet. Tilsetter kyllingen på slutten. Krydrer ofte med koriander og/eller andre krydder jeg liker. Det blir veldig godt og skal si at jenta mi på 2,5 år spiser godt når jeg lager dette! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*smula* Skrevet 14. juli 2010 #5 Del Skrevet 14. juli 2010 Grillet kylling i serveringsstykker Gulrot, Brokkoli, Blomkål, Løk Soyasaus og Matfløte Alt sammen i en ildfastform, i ovnen i ca 20 min. Serveres med ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå