Gå til innhold

Bursdagstråd


knerten09+ knerteline11

Anbefalte innlegg

Siden bursdagene kommer på rekke og rad nå, så tenkte jeg vi kunne ha en bursdagstråd hvor vi i tur og orden deler bursdagshistorier. Hvordan var dagen, hva gjorde man, gaver etc. Og gode skrytehistorier om den lille (som plutselig ikke er så liten lengre) selfølgelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

3. JULI HIPP HIPP HURRA FOR JENTA VÅR!!!

 

Igår var det vår tur...hjelp som tiden har flydd!!! Og nå løper hun bokstavlig talt rundt!! Dagen begynte med bursdag sang på sengen med ballonger, en bolle med ett bursdagslys, pakke og selvfølgelig flaska med melk!! Stas hele veien!! Sørget for at formiddagsluren gikk riktig for seg, sov fra halv ett til tre - godt å uthvilt. For kl halv fire kom stor innrykk av familie 15 stk store og små, da hadde vi reker til store og wienerpølser til små. Satt ute hele tiden - heldig med været!! Etter middagsservering var det tid for pakker - og guri så mye fint; klær, klær og enda mere klær, utstyr til barnehage alt fra regnstøy, sekk, matbokser osv, dukkevogn, lekematte med tall, mini golfutstyr, mini bord og stoler, annet inventar til rommet - og ikke minst DUKKESTUE!!! Fortsatte så med kaker og is, før velsa stupte i seng med hodet fullt av inntrykk kl halv ni - en time senere enn vanlig. Men SMØRBLID - det var jenta det som gjennomførte bursdagen sin med stil.

Var så stolt av henne at jeg kunne gråte, utrolig hvordan følsene kommer frem!! Idag har vi en mini bursdags feiring igjen med kaker og noen barn.....

Gleder meg til å høre flere historier! Og GRATULERER MED DAGEN FREMOVER TIL ALLE JULI BARN!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3.juli!!

 

Vi hadde lys på en liten muffins om morningen, og sang bursdagssang. Besta hadde kommet fra Sunnmøre, og hun hadde strikka masse fine klær til høsten. Og så hadde hun kjøpt et keyboard!! Dagen var i gang!!

 

Lørdagen var det bursdagsfeiring hos farmor og farfar. Masse slekt. Grillmat, kaker fint vèr og masse gaver! Fikk trehjulssykkel med sele og styrestang av farmor og farfar! Stas!

 

Søndag var det venner av oss og noen lekekamerater av lillegutt på bursdagsfeiring! Masse grillmat og kaker og gaver denne dagen også! Duplo, bøker, klær, puslespill, uteleker, matboks og drikkeflaske, ball, penger og mye annet fint.

 

På kvelden var han fullstendig utmattet, og sovnet som en stein! Selv om han ikke skjønte så mye denne dagen, så skjønte han at han var i fokus og at det var noe spesielt! Tok litt bilder, men syns nå at de ikke er så bra! Så husk å ta mye bilder folkens! Første bursdagen kommer aldri igjen!:)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var vi også ferdige med 1-års feiring og det var en super dag.

Vi feiret dagen med pizza og kaker. Og knerten spiste godt av begge deler. Marsipankake gikk ned på høykant, hehe. Og det var selvfølgelig mye bedre å spise med hendene enn skjeen mamma hadde lagt frem. Den dugde bare til leking egentlig :-)

 

Vi hadde også redigert en film med oppsummering av de beste filmsnuttene og bildene fra hans første år. Det var så gøy å se tilbake :-)

 

Av gaver fikk han haugevis med duplo, bamse, bil, ball, trillebår, strandlekere, div tøy til barnehage og dvd spiller til bilen. Det var leker absoulutt over alt da dagen var over og knerten var helt i storslag. Vi var 15 stk med stort og smått.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi hatt vår første barnebursdag!!

 

Vi pyntet med ballonger og flagg ute, og masse ballonger inne.. Temaet var ole brumm, så duker og servietter osv var av det.. (vi hadde til og med ole brumm - papptallerkener så vi slapp så mye oppvask)..

 

Av kaker hadde vi en bløtkake, et stort sjokoladetog, muffins, og en marsipankake som var formet som et ettall! (hele lørdagen gikk med til baking for min del, men var utrolig koselig!).

 

Småen fikk en god del leker og en del klær - supert! Alt falt i smak, men ser i dag at preferansene helt klart er det som har hjul på seg ;) Biler er en STOR hit her i huset!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi feiret gullet, ett par dager på forskudd. Vi feiret med totalt 9 voksne og ei kusine på halvannet år, i tillegg til bursdagsbarnet. Grilla pølser først, og så kaker etterpå. Hadde knallgod sjokoladekake, pavlova og vannbakkels. Holdt i massevis med de kakene, har igjen endel også så blir nok kaker utover uka også ;)

 

Gullet fikk duplo, duplo og duplo ;) I tillegg til uteleker som bøtter, spader, vannkanner, lastebil og båt. Samt en helt egen fluktstol (er det ikke det det heter, de som er en ren iq-test å få satt opp innimellom) og en saccosekk. Og litt penger så vi kan kjøpe det vi vet han trenger. De pengene blir brukt på sandkasse og leketeppe når vi har flytta til sørlandet om en måned. Huset var pynta med ballonger og ole brumm-duk+papptallerker og servietter. Pølser, potetsalat og kaker gikk ned på høykant! Selvom han ikke forstår så mye virker det som han har kost seg en hel masse i dag, all oppmerksomhet har vært retta mot han og det passer han perfekt! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tassen sin første bursdag er nå over.

 

Dagen startet med gave fra mamma og pappa. Ikea kjøkken med masse tilbehør.

 

Vi hadde heldigvis ikke lagt mat til bursdagen, var så usikre på været. Så hadde kaffe og kake inne. Vi var 22 med smått og stort. Jeg slo til med å lage skjokoladekakeskute(som jeg ble veldig stolt av!).

Svigers hadde laget kaker!

 

FIkk alt for mye fint. Blir så utrolig rørt av alt.

 

Ikea kjøkken, Sekk, leker i alle former(fly med dyr, gå greie, dra hund) masse klær til barnehagestart, matboks x4 to av dem fra blafre, 2 drikkeflasker, penger lekehus i plast til å ha i hagen, støvler, stol til å slå sammen. Sykkel med sånn håndtak bak.

 

Uff jeg blir jo så glad! Så utrolig mye fint.

 

Super fin dag med masse besøk fra fam og venner!

 

Hadde laget krone, men det ville han ikke ha på....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marthe våknet på sin første busdag med 39 i feber hun da :-)

Vi feiret med 19 stk...Sotre og små.

Hadde dekket barnebord med muffins gele og sjokoladekake...Duk, servietter og kopper med marie på..Og masse ballonger :-)

 

Vi serverte pølser + masse kaker... Hun fikk muffins med et lys på som spilte bursdagssangen..hehe...

 

Masse fine gaver....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...