Gå til innhold

Emmaljunga kombivogn til salgs


mamma til to prinsesser <3

Anbefalte innlegg

Har en Emmaljunga kombivogn fra 2006 tl salgs med diverse utstyr. Fargen er grå med en tynn begunderrød pyntekan som detalj.

Den er sportunderstell og man kan med en enkel handvending "snu" handtaket over på den andre siden slik at man slipper å få sol inn i vognen. Den er kjempegod å trille både langs vei og i marka...

 

Har både sommer og vinterposer som matcer farten på vogna. Har også et vindtrekk som passer til sportsdelen. Ganske stor bag så man kan bruke den godt inn i vintersesogen før man må gå over til sportsdelen. Har også dyne og putetrekk som står i stil med innsiden av vognen, samt parasoll som kan skrues på.Myggnetting ingegrert i kalersjen. Er kjempefornøyd med den, men selger den da vår første er bare 1 år og nr 2 kommer i august. Har derfor kjøpt en søskenvogn.

 

Pris kr 2500 for alt.

 

Hilsen Kristine Jørstad

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bor i Oslo, på Oppsal. Ja det vises at den e brukt, men ikke "utslitt". Litt småskader her og dær.. Båndplata er skadet, da den har suppet litt nedi på skogsturer. Ellers så er det ikke noen skader som vi vet om... Bare å komme å se om du bor i nærheten..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...