Gå til innhold

Trenger hjelp med rabarbrapai ...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei bakedamer, kan dere hjelpe litt?

 

Jeg har så lyst til å lage en rabarbrapai i dag, og har alt jeg trenger bortsett fra potetmel.

 

Det står i oppskriften at man skal spre rabarbraen utover paideigen og strø på sukker og 1 ss potetmel.

 

Da er spørsmålet, går hele greia i vasken om jeg lager uten potetmel? Blir fyllet alt for bløtt da?

 

 

Skrevet

Det blir bløtere, og en får ikke den stekeskorpen på toppen. Den blir jo god uansett:)

Skrevet

Potetmel i paien letter prosesen med at den binder litt av den væsken som kommer fra den frosne rabarbraen.

 

Dette er nok kun for å gjøre oppskriften enklere.

 

HVis du ikke har potetmel kan du lage pure først av rabarbraen og sile ut fukten. Så legge det oppå da har du samme resultat.

 

I disse sommerstider er det klokt å ha saftbinder i hus. Både når man skal lage ting av frosne bær eller lage kaker er saftbinder perfekt. Det heter noe annet i butikken men kommer ikke på hva :)

 

 

Skrevet

Hurra :-) Da blir det pai og is på oss i dag!

 

Tusen takk.

Skrevet

Den ble knallgod :-)

 

Lagde purre og skviset ut en del av saften og fyllet ble helt perfekt i konsistensen!

Skrevet

(Det var såklart ingen purre jeg laget ... men en puré ;-))

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...