Gå til innhold

Sukk....


Overlykkelig!

Anbefalte innlegg

Nå er straks en ny epoke over her hos oss. Vesla har så vidt begynnt å gå, tester mye ut selv. Nå er vi opp i en 4-5 skritt alene, samt det å stå å finne balansen er det kuuuuleste som finnes for tiden. Bare står å gliser når hun står uten å holde seg:-)) Så nå er det mer som må ryddes bort!!

 

Men aner en liten redsel eller kanskje mere skremt. Hun har vært en del sutrete de siste dagene.....tror hun synes kanskje hun overrasker seg selv mer enn hun tørr - om dere skjønner. Og mye fulle bleier kan du si.....men dette kan jo sikkert igjen ha noe med at det kanskje kommer flere tenner!!

 

Flere som har barn som begynner å bli mer uavheninge av oss?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke noen skritt alene ennå, men den krabbingen klarer seg bra nok... "løper" rundt og er helt vill.

 

Så søt vesla er, ser hun for meg når hun balanserer....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillebror går også. Han blir mer og mer dristig for hver dag og øver hele tiden. Er bare oppe i et par meter i slengen, men han er jammen søt når hanstolt som bare det smiler fra øre til øre når han får det til. Også ler han når han slenger seg ned på knærne når han ikke tør mer.

 

Kjenner at han ikke MÅ ha mamma mer. Han synes dagene med pappa er helt fint når jeg er på jobb. De koser seg veldig sammen. Og han koser seg med besteforeldrene og ser ikke ut til å savne mamma og pappa noe særlig. - ikke før vi er tilbake igjen. Da merker han kanskje at vi ikke har vært der på en stund. Og da er det godt med kos fra oss.

 

Tror det er viktig å lære dem til å ikke være så avhengige av oss. At tiden med andre er kul og at mamma eller pappa ikke blir borte alltid - bare en liten stund. Mammadalter som henger i beina på deg er ikke bare sjarmerende...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...