Jump to content

Tips til dere som sliter litt med intimbarberingen.. ;)


LittLykkelig

Recommended Posts

LittLykkelig

Vanligvis bruker jeg å ta brasiliansk voks da jeg synes dette er supert. Blir helt glatt og holder seg slik i ukesvis. I graviditeten har jeg ikke orket å dra dit, så har gått rimelig ustelt.. Føler seg ikke så sexy da akkurat, men å barbere med høvel synes jeg tar ufyselig lang tid (sikkert fordi det gjøres sjelden) og det klør når det kommer ut. Orket ikke tanken på å føde med full skog, så jeg bestilte meg en phillips barbermaskin til kvinner. Aaah, sier jeg bare! Greit, det føles ikke heeelt mykt, men det overlever jeg. Tok bare 5 min i blinde i dusjen og alt var borte på et blunk! En så praktisk gjenstand kan jeg godt bruke annenhver dag omså. Dessuten kostet den bare 249 kr på elkjop.no og jeg fikk den rett i postkassa :)

 

Så løp og kjøp dersom du ønsker å trimme litt. Når jeg kjenner etter kjenner jeg små små stubber, men de vises ikke. Ser i allefall helt barbert ut. Og har ikke klødd noe enda, er noen dager siden jeg testa :)

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Minimo <3

Endelig noen som har skjønt det ;) Maskin er tingen :D Har brukt maskin alltid i alle år ;) funker som bare det og det klør ikke, og det er ikke fare for at du kutter av deg hele tisselefsen ;) hehe..

 

Link to post
Share on other sites
LittLykkelig

HP6306 har jeg.. Ville ha den rosa :P Ja synes den var genial! Var jo livredd for å skjære av meg klitten med høvel nå i gravid tilstand.. :P

Link to post
Share on other sites
kleppe71

Ha ha ha jeg ler meg ihjel. Har bare tre uker igjen til termin og har ikke klart å komme til på veldig lenge. Dette har også plaget meg veldig lenge. Tusen takk for tipset har akkurat husket at jeg faktisk har en Ladyshave i skuffen på badet. Har ikke brukt den på mange år, men det er jo genialt. Bare å skifte batteriene så er den klar. Tusen takk igjen. Nå kjenner jeg meg mye bedre allerede.

Link to post
Share on other sites

Annonse

Mor til en godgutt  + en spire

hehehe :) jeg kjenner meg igjen!! Har 11 dager til termin og føler meg som et berg.. Har ikke fått barbert ordentlig på leeeenge.. Men den gamle barbermaskina (som har ligget i et skap i noen år) ble tørket støv av for noen uker siden og det funker kjempe bra!

 

Skjønner de som ikke orker styre med dette, men jeg føler meg litt "fresh" når jeg ikke er så hårete at jeg kan lage "fletter" der nede :) Fyren min er nok også fornøyd med at barbermaskinen igjen har sett dagens lys! Ikke det at han har nevnt noe, men sexlivet vårt i svangerskapet har vært som "vanlig" og jeg tror han synes det er kjekt at man kan finne fram der nede igjen.. heheh :)

Link to post
Share on other sites
kleppe71

Koster rundt 500 kroner og varer i ca 6 uker. Vondt er det, men verdt hver krone. Jo flere ganger en gjør det jo mer vant blir en til smerten. Så det ikke så ille.

Link to post
Share on other sites
katta76.med 2 store og 2 små.

Tuuusen takk for tipset. Kutter meg hver gang nå så kommer til å kjøpe meg en slik ja!

Link to post
Share on other sites
Littlemama88<Juli10&Nov11>

Nei, dette gjør ikke vondt. Det er sånn epilator som napper ut hårene med rota som gjør vondt. Ladyshave bare barberer vanlig :)

 

 

Link to post
Share on other sites

Annonse

Mars78

Jeg vokser beina,armhulene og underlivet selv med voks.Det tar ikke lang tid og varer i 5,6 uker.Slipper å skjære meg.Hvis man gjør det par ganger,blir man vant til det.Gjør litt vondt når jeg drar,men det går fort over.Anbefales:)

Link to post
Share on other sites
LittLykkelig

Hehe.. Bruker brasiliansk i ny og ne (før jeg ble gravid, koster mellom 600 og 350 kr avhengig av hvor du bor) når jeg ville føle meg ekstra fresh. Grudde meg forferdelig første gang, men ble veldig overrasket over at det faktisk gjorde mye mindre ondt enn jeg hadde trodd. Syntes det var verst akkurat på kanten ned mot klitten, men resten gikk bra. Man ligger ikke å hyler liksom.. men det gjør visst mer ondt rett før og rett etter mensen.

 

Droppa også å gjøre noe som helst med skogen nå disse månedene, men som sagt man føler seg ikke helt fresh.. Innbilte meg også at det var litt vanskeligere å holde seg helt ren etter gjentatte tissepauser med masse skjegg der nede.. :( Nå er jeg i allefall fresh og klar for fødsel uten at de først må stusse hekken for å se noe som helst.. ;) Jeg brukte i alle fall bare noen minutter i dusjen uten å se noen ting, skar meg ikke og ble overrasket over hvor fort det var borte. Men kan selvfølgelig hende jeg har glemt noen småhår, har ikke sjekka ordentlig.. Uansett så er det bedre enn å se ut som en urkvinne :P Synes det er kjipt med høvel når jeg brukte så lang tid og likevel begynte å få hår tilbake dagen etter.. Ikke verdt det synes jeg. Men men, hver sin smak :)

Link to post
Share on other sites
LittLykkelig

.. og som noen sa epilator er noe annet. Det fins en maskin som kan brukes til både epilering og barbering. Bruker epilator på leggene, men det er ganske vondt og tar lang tid. Mulig jeg tyr til barbermaskinen på leggene også nå framover.. Driter litt i om man kan kjenne stubber, vil bare ikke se heelt jævli ut når jeg skal ligge å presse på sykehuset.. Eller i barseltiden for å si det sånn. Tviler på jeg kommer til å bruke så mye tid på sånt da :)

 

(Leste en plass at epilator er djevelens maskin.. Hehe. Man venner seg til den også, men synes håret kommer fortere tilbake enn de lover..)

Link to post
Share on other sites
Iselilja

Lurt tips!

Eller gjør som meg: få mannen til å hjelpe til. Han er ikke akkurat vond å be ;)

Link to post
Share on other sites
ღ sommerspire ღ

Da her jeg bestilt også:) Kom akkurat fra 1 time lang dusj pga barbering av legger og dåse! Var så sliten etterpå at jeg måtte legge meg ned!

Link to post
Share on other sites
LittLykkelig

Hehe.. Plutselig selger Elkjøp veldig mange ladyshavere.. :P

Link to post
Share on other sites
  • 8 years later...
Lollipop12

Noen som vet h ordan man kan rense en barberingsmaskin for kvinner etter å ha brukt den i skrittet så man kan bruke den under armene og leggene uten bekymring? 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...