Gå til innhold

Oslojenter: Nytt treff 5/5 på Fru Hagen (Grünerløkka)


RISMOR

Anbefalte innlegg

Hei dere som evt. ikke er medlem på Facebook-gruppa Termin August 2010 - Barnimagen.com!

 

Vi synes første treff 18/3 var så vellykket at vi har satt opp et nytt treff 5/5, og håper du kan/vil komme. Påmelding enten på arrangementet/eventen "BIM 5/5" hostet av gruppen Termin August 2010 - Barnimagen.com

- eller du kan melde deg på her hvis du ikke er på Facebook.

 

Kort om opplegget:

 

Foreløpig har vi lite på programmet, men det blir utdeling av noen beskjedne vareprøver samt hyggelig prat om det som vordende august-mammaer har på hjertet. Vogner...fødsel...forventninger...sex(?)...familie...navn...hvem vet?

 

Hittil 11 påmeldte, pluss at 13 jenter sier "kanskje".

Vi har bord til ca. 15 pers (kan utvides), men vi bør ha endelig beskjed innen mandag 3/5.

 

Tid: Onsdag 5/5 kl. 18 - 21 (sist fløy tiden!)

 

Stedet er sjarmerende Fru Hagen - en laidback café sentralt på Grünerløkka.

 

Fordi vi blir så mange, så må vi velge fra en litt mer begrenset meny, så her er salat, sandwich, burger og fritt dessertvalg fra Fru Hagens SOMMER-meny:

 

CÆSAR SALAT MED KYLLING OG BACON

Romano salat vendt i fruas egne cæsar dressing. Tomat, rødløk, hjemmelaget krutonger, revet parmesan, strimler av kylling og bacon.

 

PASTA SALAT MED REKER OG KREPSEHALER

Pasta mikset i vår hjemmelaget rømmedressing med hvitløk og dill. Sitron marinerte reker og krepsehaler.

 

BRIE OG BACONSANDWICH MED EPLESALAT

Ristet landbrød toppet med mikset salat, syrlig eple salat, skiver av brie og bacon. toppes med kremet balsamico.

 

KYLLINGBURGER MED MOZZARELLA

150 gram kylling filet, fylt med mosarella. Soltørkede tomater, sylteagurk, mikset salat, og hjemmelaget rømme dressing.

 

HAWAII BURGER med ananas, chilli og ost.

160 gram hjemmelaget burger av storfe, chilli glasert ananas, cheddar ost. Mikset salat og hamburger brød.

 

Pluss deilige desserter, selvfølgelig.

 

 

Alle velkommen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...