knerten09+ knerteline11 Skrevet 16. mars 2010 #1 Del Skrevet 16. mars 2010 Nå som de små ikke trenger å ha maten helt most lengre, men gjerne kan ha litt biter i maten, så byttet jeg ut stavmikser med grønnsaksstapper (sånn som man bruker når man moser poteter til potetmos, vet ikke helt hva det kalles). Da blir deler av maten veldig most og noe blir igjen som små biter. Bare vær obs på at evt gulrøtter må være godt kokt. Fungerer nok ikke så bra på kjøttet, men for fisk er det også topp. Alt i ei gryte og stapp i vei. Om man vil bruke litt av det gode og næringsrike kokevannet, så kan det bli litt bløtere konsistens når man stapper enn når man bruker stavmikser. Det fikset jeg med et par ts med potetmel i rørt ut i kaldt vann og røre dette ut i "middagsstappen" mens den ennå er varm. Ellers har vi begynt å skjære små biter av vår egen middag som han får smake mens vi spiser. Men vi spiser middag for sent til at han også kan spise middag da enn så lenge. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141591761-tips-til-dere-som-lager-middag-selv/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lissiliz❤tassen❤lillesøster Skrevet 19. mars 2010 #2 Del Skrevet 19. mars 2010 Må innrømme at jeg ikke er flink til å lage mat selv, begynnte men han ville ikke ha noe. ville ikke ha glass heller. Ville bare ha grønsakspure og grøt. Men nå har han begynt å like middagsglassene, så skal prøve å lage litt snart. Så takker for tipset! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141591761-tips-til-dere-som-lager-middag-selv/#findComment-141610077 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå