Gå til innhold

UL i dag :D


mammaløve

Anbefalte innlegg

Bare et par timer til vi stikker på UL. Har ringt og sjekka, og får ta med oss 7-åringen, bare hun venter litt ute så de kan sjekke om det er noe galt før hun kommer inn. Nå er vi spente folkens! Håper vi får vite kjønnet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi var på fredag, på Ahus. Utrolig dyktig jordmor, fikk svar på mye jeg ikke visste hun kunne se; at det var noe i magesekken, nyrefunksjonen osv. Har et barn fra før, men dette er like stort hver gang!

 

Fantastisk å se lille krabaten inni der - kjønnet var heller ikke til å ta feil av - vi fikk se et bilde nedenfra og opp, da han lå med beina trukket oppunder seg... hehe:)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og det blir en liten gutt!!! :D Ingen tvil om det, fikk se en liten tisselur som fikk 7-åringen til å knise lenge. Fantastisk jordmor som tok seg skikkelig god tid til oss, og vi fikk til og med se småen i 3D. Alt så helt flott ut, og vi beholder terminen 11.august, men er likevel 19 fullgåtte uker i dag. Skifter vanligvis på onsdag, men kjekt det!

 

Får også være med på UL-kurs i begynnelsen av juni der leger skal øve seg på å estimere størrelsen på barnet ved fødsel. Kjempebonus det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...