Anonym bruker Skrevet 4. mars 2010 #1 Skrevet 4. mars 2010 Noen som er god på data og kan fortelle oss dette? Er ikke alle sider vi vil at venner og familie skal se vi hr vært inne på når de låner pcen.. Prøver å slette etterhvert, men neste gang en begynner å skrive første bokstaven i den adressen popper den opp som ett alternativ...
Granny Weatherwax Skrevet 4. mars 2010 #2 Skrevet 4. mars 2010 Vi har en sånn innstilling som gjør at alt nullstiller seg for hver gang internettsiden legges ned. Tror du gjør det på kontrollpanel>alternativer for internett>leserlogg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå