Gå til innhold

krabbe, sitte gå?


litenmensøt

Anbefalte innlegg

Så har tulla på 7mnd begynt å sitte :) Hun ser så stolt ut att.

 

Hun reiste seg også opp i grinda i går (jeg rakk heldigvis å filme) men datt bakover når hun slapp grinda, så det har hun ikke prøvd mere på foreløbig.

 

Når det gjelder krabbing kommer hun seg lett opp på alle 4, men har ikke skjønt teknikken enda, så hun drar seg forover i full fart istedet. Nå må de virkelig passes på hele tiden. Men morsom tid :)

 

Hvordan er det med deres barn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her har lillemann fått sansen for åling! Særlig den siste uka har ålinga tatt fart! Det kan av og til se ut som det er et ubevisst krabbesteg innimellom, for han kommer høyt opp når han åler i full fart. Men er nok ikke det enda :) Trappegrinda er uansett satt opp!

 

Han setter seg ikke enda, men noen ganger ser det ut til at det ikke er så langt igjen, for han legger seg på siden og løfter armene og ryggen (vanskelig å forklare), og det var slik HS sa at de kom til å sette seg opp...Men det er vanskelig å si med disse små - det skjer når det skjer :)

 

Krabber gjør han ikke, kommer seg opp på alle 4 men så legger han hodet nedi:) Har visst ikke helt skjønt det, men det kommer nok tidsnok!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa på 7 mnd her prøver å sitte.. legger seg over på siden for så å skyve seg opp med armen nærmest gulvet. I følge fysio var det noen unger som satt seg opp slik, de fleste venter til de kan krabbe og setter seg fra den stillingen..

 

Her går det foreløpig bare i åling, men skal si hun har fått fart på den lille kroppen! =) Siste nye er å dra seg opp etter ting, som en liten sel som vil på land...

 

Helt enig med BBCM, utrolig morsom tid... nyter hvert øyeblikk <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snuppa har krabbet siden hun var 5,5 mnd...Men, sitte det kan hun ikke :-)

Hun reiser seg opp i alt, men klarer ikke sette seg ned... Så det har vært noen knall og fall ....

En hektisk tid nå som hun reiser seg i alt hele tiden....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knerten er også oppe på alle 4, men krabber ikke. Drar seg derimot bortover golvet i ganske høy fart. Tar tak i kanten av badebaljen og reiser seg opp, nesten stående. Men han har ikke prøvd å reise seg noe annet sted. Sitter når han er i badebaljen, men kan ikke sette seg opp, så lar han ikke sitte noe utenom badebaljen. Men tror han er på vei for setter liksom halve rompa i golvet og hendene på siden (går først opp på alle 4) og er sånn halvoppreist, men setter seg ikke helt opp.

 

Veldig artig ja og full fart. Må passe på hele tiden nå, så ikke så mye avslapning i sofan lengre, hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det åling i full fart. Løper til og må ta han bort fra ovnen da - selv om vi har skydd foran. Han åler seg rundt overalt. Fra stua inn til storesøsters rom, inn på badet, kjøkkenet...

 

Han heiser seg opp på alle fire og klapper sammen som en potetsekk. Av og til kan han stå og gynge en liten stund før han detter sammen.

 

Sitte, nei, han har enda ikke skjønt hvordan han setter seg opp selv. Men når han ligger mot en pute i sofaen drar han seg opp og vil sitte. På gulvet skjønner han ingenting og er ikke helt der enda. Det tar vel noen uker til før han klarer det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Åling er det det går i, men han er oppe i krabbestillingen. Finner vel balansen, vugger seg frem og tilbake på alle fire, beveger seg en 2 cm så er det ned igjen.

 

Han sitter men setter seg ikke opp selv.

Reiser seg opp på alle fire ved hjelp av ting, og et par ganger opp på beina.

 

Ellers er det stas å ta tak i ting å skyve de frem å tilbake. Alt skal skyves.

 

Å nyter tiden, er så herlig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...