Jump to content
Sign in to follow this  
Opsideisi-j5år+litefrø<3

Erfaring med å reise med liten baby til syden?

Recommended Posts

Opsideisi-j5år+litefrø<3

Vi skal reise til Puerto rico i begynnelsen av januar, vi har fått turen av min familie,, de vet enda ikke at jeg er gravid.

Da er lille bare 2 mnd.. er usikker på om jeg kan reise da, eller bare må si fra meg turen...

det er jo på vinteren så det er vel ikke såå varmt dær da.....

Hmm....Har dere vært i syden med så småe babyer??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

mariamyx

Hei Opsideisi :)

 

Vi dro til Gran Canaria med jenten vår i februar i fjor. Da var hun 7 mnd, så det er jo en hel del i forskjell men jeg ville bare si at det gikk strålende. Spør på reisebyrået om de kan legge inn at du ønsker krybbe til babyen på flyet tur retur. De garanterer som regel ikke for det, men vi fikk ihvertfall, og det var gull verd. Da kan babyen sove og leke i den som henger på veggen rett forran deg slik at dere alle får hvile. Flyturen dit er på ca 5 timer fra vestlandet, så det blir jo en stund å holde en baby. Det med dotter i ørene kan forhindres med amming, flaske, men ikke begynn før du er på vei opp i luften slik at barnet ikke er mett før du er på toppen, og det samme ned igjen. Det fungerte ihvertfall fint for oss. Smukk hjelper også ganske godt. Gran Canaria er rent og fint, så det er ikke store forskjellen fra Norge, men ekstra hygiene er jo alltid å anbefale. Hannah elsket temperaturen, og fikk ligge i bleien i vognen midt på vinteren.. Helt herlig :) Hun lærte seg å krype der faktisk for hun syntes det var så kjekt å se seg rundt i nytt miljø :) Reise/babyseng får du ofte leie på hotellet, og enkelte har også barnevogn (av varierende kvalitet) og vippestoler til utleie, det er bare å ringe og høre med de.

Jeg snakket med en på et reisebyrå og hun skulle reise til karibien med sin når den var 1 mnd og være der lenge. Det anbefales vel gjerne ikke av legene, men de små er jo tilpassningsdyktige. Eneste er jo at alt er veldig nytt hvis dere er førstegangsforeldre, og en bruker ofte de 3 første mnd til å komme seg inn i en fin rutine og bli trygg.. men dette varierer jo fra familie til familie.

Håper du fikk noen nyttige innspill. God tur :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
carina86

hei hei, vi fikk vår første lille pode juni 2008

å dro til egypt desember2008 han var trossalt 6mnd da men det gikk helt supert!!! jeg tror det at å dra med en på 2 mnd til syden på vinterstid går helt ypperlig.

når vi var i egypt var det som en vanlig norsk sommer uke, så det går nok bra.

 

ei vennine av meg er fra finland å de har flydd frem og tilbake med dems jr siden han var 1mnd gammel, uten problemer.

 

så deter bare å glede dere, turen blir nok en suksess:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
pusseluskan

Vi dro til Singapore da vår lille var 5 mnd.12 timer med fly hver vei.Vi fikk krybbe på flyet,den var gull verdt:) Jeg fullammet småen da vi var på tur,det var veldig praktisk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Opsideisi-j5år+litefrø<3

Tuusen takk for nyttige svar!! =)

Har ei vennine som dro til syden med sin baby da hun var 3 mnd, å d gikk bare fint...

Må vel bære vente å se d ann... man vet jo aldri hvordan babyen blir... om d blir kolikkbaby blir d vel værre kansje... men sydenturen ska ikke være betalt for i slutten av november, så jeg har nå enda godt tid å tenke å vurdere :)

Jeg er bare redd for hva folk vil si, om d kommer til å bli snakk om at jeg er dom som drar med så liten baby til syden... men om alt er bra med babyen så er d vel ikke så farlig,, d er vel ikke varmere dær da enn d er her på sommeren... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
lille og lille spire

husk myggnetting .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...