Jump to content
Sign in to follow this  
freia *overtid*

21 nyhetene på tv2

Recommended Posts

freia *overtid*

Hei!!

I dag har jeg 10 dager igjen til termin, men ble litt bekymret nå når de fortalte hva det skulle handle om på 21 nyhetene.

Hvis jeg ikke missforstod veldig så lurer de på om de som har født dødfødte og de som har død i krybbedød de siste mnd har noe med svinevaksina å gjøre.

Vet vel at jeg ikke bør bekymre meg så mye, kjenner masse liv hver dag..

Men det ligger jo alltid i bakhodet at det ikke er en selvfølge at alt skal gå bra....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Katinka_83

hmmm... har sett innslaget nå, kjenner jeg blir litt skeptisk ja! Er så lenge siden jeg tok den nå at jeg nesten hadde glemt hele greia. Krysser aller fingrer og tær og håper alt går bra

Share this post


Link to post
Share on other sites
lott`n

Å, nå kjente jeg at jeg ble helt dårlig.. Har ikke sett innslaget, skal se om jeg finner det på nettet. Men er det slik at det er mange som har dødd i krybbedød i det siste, og at profesjonelle mener det kan ha med svineinfluensa-vaksinen å gjøre? Fødte for 17 dager siden, og sover dårlig om natten i utg.punktet fordi jeg ikke slapper av når jeg og gullet sover samtidig...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Det var vel helst at nokre spontanabortar vart meldt som mistenkelege i forhold til vaksina. Mange av dei var det heilt klart andre årsaker til at at fosteret døde (misdanningar o.l.), dei andre har dei ikkje funne klare grunnar til at døydde. Det betyr likevel ikkje at det var vaksina som var årsaken, men at ein ikkje kunne utelukke det.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

JEG skjønner ikke hvordan de kan gå ut i pressen og si slik, når dem ikke har klare beviser for at det er slik, dem må jo skjønne at det ikke er bra å bekymre gravide og nybakte mødre. For dette skaper hysteri, og selvfølgelig blir man bekymret av slike utalelser. Man er jo redd for de små fra før, men når slike uttalelser kommer får man panikk. Vi får tro og håpe at vaksinen ikke har noe med det og gjøre:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...