Gå til innhold

Farris, reker og salami


tonjeeline

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Farris???? Hva kan være farlig med det?

Salami har jeg hørt går under spekemat og må fryses før den kan spises,så det har jeg valgt å styre unna. Reker har jeg ingen idè om... Sjekk matportalen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Farris er tipp topp og på ingen måte farleg, men det er nokon som syns dei blir ekstra oppblåste i magen av det i starten, altså når ein uansett ofte er litt oppblåst, og som derfor unngår det. Men IKKJE farleg, altså!

 

Reker er heller ikkje farleg. Den einaste skalldyrmaten som er farleg, er det brune kjøttet i krabben, Svolværpostei og krabbepostei (men kvite krabbeklør er ok).

 

Salami er ok viss nyopna pakke frå norsk produsent. Vil du vera heilt sikker, kan du frysa han eller varmebehandla (f.eks pizza), men det pleier ikkje vera nødvendig.

 

Meir her:

http://matportalen.no/Emner/Gravide

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...