tonjeeline Skrevet 8. februar 2010 #1 Del Skrevet 8. februar 2010 Er det slik at man må unngå disse tre tingene fullstendig? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141404999-farris-reker-og-salami/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tezz78 Skrevet 8. februar 2010 #2 Del Skrevet 8. februar 2010 Farris???? Hva kan være farlig med det? Salami har jeg hørt går under spekemat og må fryses før den kan spises,så det har jeg valgt å styre unna. Reker har jeg ingen idè om... Sjekk matportalen Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141404999-farris-reker-og-salami/#findComment-141405025 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lin76 Skrevet 8. februar 2010 #3 Del Skrevet 8. februar 2010 Farris er tipp topp og på ingen måte farleg, men det er nokon som syns dei blir ekstra oppblåste i magen av det i starten, altså når ein uansett ofte er litt oppblåst, og som derfor unngår det. Men IKKJE farleg, altså! Reker er heller ikkje farleg. Den einaste skalldyrmaten som er farleg, er det brune kjøttet i krabben, Svolværpostei og krabbepostei (men kvite krabbeklør er ok). Salami er ok viss nyopna pakke frå norsk produsent. Vil du vera heilt sikker, kan du frysa han eller varmebehandla (f.eks pizza), men det pleier ikkje vera nødvendig. Meir her: http://matportalen.no/Emner/Gravide Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/141404999-farris-reker-og-salami/#findComment-141405571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå