Gå til innhold

Da har showet startet her og


knerten09+ knerteline11

Anbefalte innlegg

Knerten begynte i helga å åle seg så vidt forover og nå kommer han lengre og lengre og raskere og raskere. I går var han plutselig ved stålampa i stua og skulle til å røske tak i ledningen. Da var det bare å være på pletten for å unngå at han fikk hele lampa over seg. Nå blir det liv i heimen, hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja her er alt fjernet, men blir "verre" når de finner ut krabbingen. Nå rekker hvertfall jeg å være på vakt med lille slangen på gulvet. Er så gøy å se på nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner til det..Snuppa her begynte å krabbe da hun var 5 1/2 mnd, og nå reiser hun seg opp etter sofaen..HELE tiden... må være på valt hele tiden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ålingen begynte i går.. =) Veeeldig stas,men nå må leiligheten sikres!!

Hvorfor er stikkontakter, ovner, vitrineskap osv det som er spennende her i verden?? Hahaha.. hvorfor kaste vekk penger på leker med lys og lyd når en har hus-ting å tukle med?!?

 

Har ikke lyst at det første hun skal si en "NEI!!" så her går det i auauau, huff, duuuuuu.... ovs... ;o)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, Lykke, det er bare å sikre ivei. Her er trappegrinda alltid stengt nå. Lillebror fyker rundt som en virvelvind, Bare på en uke er farten oppe i tempo medium!

Og støvsugeren er stas å klappe på. Og en tom brusflaske. Bosset framfor vedovnen ser SÅ spennende ut, så der er vi snar med å si "Uffuffuff"". Også alle småsakene til storesøster er stas. Før var det fint å ligge å se på at hun spiller noe eller tegner på gulvet. Nå skal det deltas! Hjælpes!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...