Anonym bruker Skrevet 5. januar 2010 #2 Skrevet 5. januar 2010 Du går inn på gruppen du laget og sletter den. Det står et sted, bare let deg frem.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2010 #3 Skrevet 5. januar 2010 Du må be alle som har meldt seg inn i gruppa om å melde seg ut. Så får du slettet den
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2010 #4 Skrevet 5. januar 2010 Seriously, jeg har lett og lett uten å finne det. Står bare masse andre ting man kan gjøre med gruppen (gjøre den hemmelig osv.) Om du vet hvordan, kan du guide meg steg for steg hvor jeg finner en "slette" knapp?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå