Gå til innhold

Sri Lanka?


hk1980

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi adopterte fra Sri Lanka i våres, og det var en fantastisk opplevelse! Nå tar dessverre ikke Adopsjonsforum pr. i dag imot nye søkere, og ventetiden har blitt lengre enn da vi var i prosessen (vi ventet i bare 7 mnd. fra papirene ble sendt i juni 08 til vi fikk tildeling i januar 09).

 

Hvis det er noe mer konkret du lurer på, skal du bare spørre :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres helt fantastisk ut. Hva var grunnen til at dere valgte Sri Lanka? Hva var kjønnet og alderen på deres barn, og vet du hvorfor de ikke tar imot nye søkere?

Er du forresten gravid? Isåfall gratulerer så mye:-)

Ble mye spørsmål, men håper du har mulighet til å svare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen!

 

Vi valgte Sri Lanka rett og slett pga. den (på den tiden) korte ventetiden. I tillegg vet man som oftest hvem bio. mor er på Sri Lanka, og det synes vi er en fordel med tanke på barnets behov for å vite litt om opphavet sitt og kanskje forstå mer av hvem man er når man blri eldre.

 

Lille Even(tyret) er en skjønn gutt som bare var 4 mnd. da vi fikk telefonen. Innen hentereisen var over var han 5 mnd. Nå er han 15 mnd. og spinner rundt i stua :-)

 

Adopsjonsforum tar ikke imot nye søkere nå fordi de har for mange allerede. Det er bare ca. 5 tildelinger fra Sri Lanka til Norge hvert år, og derfor ønsker ikke de en "venteliste" på mer enn 15-20 søkere.

 

Ja, jeg er gravid! Vi hadde vårt 6. ICSI-forsøk i høst, i håp om å få småsøsken til gullgutten vår, og plutselig satt den ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...