nuttegull:) Skrevet 14. desember 2009 #1 Skrevet 14. desember 2009 hvist jeg først legger til en venn, og så sletter ham/henne igjenn, kan de da se at di er slettet? å hvordan er det da? kan di ikke sende meg ting/skrive på veggen min da? takk for svar
elskerlivet Skrevet 14. desember 2009 #2 Skrevet 14. desember 2009 om du harslettet de ser de ikke lenger deg blant sine venner, ellers er det ingen måte å finne det ut på, men du vil ikek være på dems venneliste og de vil da ikke få sendt mld til din vegg osv..
Gjest Skrevet 14. desember 2009 #3 Skrevet 14. desember 2009 Stjeler tråden litt her, for jeg lurer på det samme :-) Så, om man sletter en, så får ikke vedkommende beskjed om h*n er slettet som venn, en bare forsvinner fra listen? Har et litt plagsomt menneske på min liste som jeg gjerne vil slette, men vil helst ikke at vedkommende skal få melding om at h*n er slettet.
Pirkeanonym Skrevet 14. desember 2009 #4 Skrevet 14. desember 2009 Ne, hn vil ikke få beskjed om det, men hvis hn søker på deg i vennelista si så ser hn jo at du ikke er der lenger, da er det ikke vanskelig å legge sammen to og to:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå