Gå til innhold

Sjalusi og hormoner


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Når man er høygravid føler man seg ikke som verdens mest sexy kvinnfolk.. Og et blir ikke bedre av at gubben ikke vil ha sex. Han på sin side påstår det er ekkelt med tanke på at jeg snart skal føde. Jeg på min side føler at han syns at jeg er feit og ekkel.... Men det som provoserer meg mest av alt, er at han gjør ting som gjrø meg sjalu. På tross av at jeg har bedt han la være. Jeg har forklart for han at jeg er ekstra sjalu nå fordi jeg føler meg såpass stor og usexy selv, men at han da likevel velger å gjøre det jeg har bedt han om å la være.. Han pakker det inn på en fin måte og sier at jeg ikke har noen grunn til å være sjalu og at det ikke handler om det jeg tror det handler om, men jeg vet jo ikke om han lyver, og hvorfor velger han å gjøre disse tingene når jeg spesifikt ber han la være?? Nå tror sikkert alle at jeg er gal, og at jeg overreagerer.. men det han gjør galt er at han har tittet på bloggen til ei jente han kjenner. Jeg ba han la være, men det har han tydeligvis ikke gjort... Og dette sårer meg så voldsomt!! Jeg blir sint og frustrert og får lyst til å kaste han ut!! Skjønner selvfølgelig selv at det er mye hormoner inne i bildet og at jeg overreagerer, men hvorfor gjør han sånn etter at jeg har bedt han la være??????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hmmm.. kanskje han synes det er ekstra spennende når du ber han la være? Jeg foreslår at du setter nesa i sky og er dronning den siste tiden av graviditeten.. Vi er flotte og han skal være superstolt av deg som bærer frem barnet hans! Mannen min har heller ikke spesielt lyst på sex nå og det forklarer han enkelt med at han vil ikke "skyte en ladning rett i hodet på babyen" og det skjønner jeg forsåvidt.. Men han gir meg komplimenter hele tiden da, så er ikke lei meg for det. Tror det beste er og sette seg ned og forklare uten å være masete. Hvorfor er det viktig for deg osv.. Og velg dine slag, hvis man maser om alt så orker de ikke høre.. Lykke til.

 

Ps.. Sjekke bloggen til en jente, er det virklig så farlig da? Vet at min man leser porno innimellom, gjør meg ikke det spor.. Du vet inni deg om du har noe og engste deg for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg kan og til tider være veldig sjalu, men etter at vi stiftet familie sammen har jeg bare vært nødt og ta meg litt sammen. Har nemmelig funnet ut at det er meg det går mest utover når jeg velger å henge meg opp i små/ store ting.....

Derfor prøver jeg når jeg kjenner at jeg begynner å bli mistenksom at det aller beste er å tenke:

# faller han for noen andre er det veldig lite jeg kan gjør med det, og jeg blir i allefall ikke mer attraktiv hvis han oppfatter meg som en sjalu, sur megge.....

# hvis han er så uheldig å ha et sidesprang som han velger å tie om, er det han som må ha det på samvittigheten resten av livet...

 

I tillegg har jeg tidligere:

# gjort han veldig klar over at selv om jeg nok ville for barnas del, hadde jeg aldri klart å tilgi utroskap..... så da vet han konsekvensen av det.

# snakket om hva vi synes er akseptabel av flørting..... alle har nemmelig forskjellige grenser!

Vet det er vanskelig, men prøv og la vær og torturer deg selv...!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tusen takk for svarene. Og nei, det er ikke så farlig om han leser på bloggen til ei han kjenner. Men det er disse hormonene, pluss at jeg føler meg så usexy selv. Jeg pleier nemlig ikke være så sjalu når jeg er i "normalt" leie.. Og jeg pleier som oftest å tenke som dere sier at det er jo opp til han om han vil være med noen andre, og alt det der. Dessuten pleier han være flink og si at han er glad i meg at jeg er best i verden og at det viktigste er familien og den man er glad i. Så jeg vet at det er hormoneen som gjør meg slik. Og det er kanskje det som er mest frustrerende også.. at jeg reagerer som jeg gjør, og at han ikke ser noe galt i ting selv om jeg sier at jeg blir sjalu.. godt å få blåst ut litt, og har nå roet både meg selv og hormonene:) Så nå gleder jeg meg litt den lille kommer ut og hormonene begynner å gå tilbake til normalen:)

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...