Gå til innhold

Barneforsikringer


TI

Anbefalte innlegg

Har dere funnet ut hvilke barneforsikring dere skal bruke? Hvem kom billigst og best ut? Noen som vet om noen nylige tester? Ser gjensidige har et tilbud fra 0-3 mnd for kr 30. Noen som har studert denne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ikke fått sammenlignet prisene, men synes at gjensidige sin ser best ut i forhold til vilkårene.. Må ringe If og Vesta for å få pris, men det blir nok sikkert gjensidige sin siden vi har alle våre andre forsikringer der. Har ikke sett at noen andre har en slik spedbarnsforsikring heller, og 30 kroner er vel verdt det om det `Gud forby` skulle skje en ulykke før ungen er 3 mnd... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En barneforsikring gir deg eller barnet ditt penger hvis det skjer noe med barnet. Prisen på barneforsikringen gjenspeiler innholdet, og den største forskjellen er om forsikringen også dekker uførhet pga. sykdom, og ikke bare ulykke (det er flere som blir uføre pga. sykdom enn ulykke). Ellers kan du få penger til å være på sykehuset med barnet ditt hvis det blir sykt, bygge om huset osv. Det er en økonomisk sikkerhet for både foreldrene/familien og barnet.

 

Her kan dere finne mer informasjon og sammenligninger mellom de ulike forsikringsselskapene: http://fnh.no/no/Fot/Arkiv/?theme=402

 

Så kan man jo vurdere om dette er noe man vil bruke penger på, men jeg håper i hvert fall alle dere har uføreforsikring og livsforsikring selv...

 

Hilsen en som har jobbet med livsforsikringer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...